ALİAĞA BELEDİYESİ STRATEJİK PLAN VE BÜTÇE TASARISI OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Aliağa Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci oturumu, Meclis Başkanvekili İbrahim Doğangül başkanlığında gerçekleştirildi.

ALİAĞA BELEDİYESİ STRATEJİK PLAN VE BÜTÇE TASARISI OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ
05 Ekim 2024 - 04:00
Dün akşam gerçekleştirilen toplantıda ,Salı günü yapılan ilk toplantıda  Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2025 – 2029 yıllarına ilişkin olarak hazırlanan Stratejik Plan, 2025 Mali Yılı Performans Programı ve 2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısı görüşüldü.

Görüşmeler sırasında söz alan CHP Grup Sözcüsü Doğanşah Aydın, özetle tasarıda başta Belediye Başkanı Serkan Acar'ın seçim vaadi olan Havalanı projesi olmak üzere, TOKİ Projesi ve Kadın Sığınma evi gibi konuların yer almamasını eleştirerek plan hazırlanırken meclis üyeleri dahil görüş alınmamasını doğru bulmadıklarını söyledi.

Doğanşah Aydın'a cevaben söz alan Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü Av.Hilal Dadıkoğlu ise TOKİ projesi konusunda çok yakında müjdeli bir haber vereceklerini ancak Kadın Sığınma evinin sürekli gündeme getirlmesinin doğru olmadığını,zira Aliağa'da bu konuda kadınlara tahsis edilmiş yerlerin olduğunu ancak bu yerlerin açıklanmasının hukuken mümkün olmadığını vurguladı.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada 2025 – 2029 yıllarına ilişkin olarak hazırlanan Stratejik Plan, 2025 Mali Yılı Performans Programı ve 2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısı oy birliği ile kabul edildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum