ALİAĞA SAADET PARTİSİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Saadet Partisi Aliağa ilçe teşkilatı, İlçe Başkanı Mahmut Koç'un 10 günlük Bayram tatilinden sonra çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor.

ALİAĞA SAADET PARTİSİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
19 Ağustos 2020 - 00:14 - Güncelleme: 19 Ağustos 2020 - 00:32
SP İlçe Başkanı Koç, bugün yaptıkları ziyaretler ile partiye yapılan ziyaretler hakkında bilgi paylaşımında bulunarak şunları söyledi:
"Saadet Partisi Aliağa ilçe teşkilatı olarak Kültür Mahallesi Muhtarı Muharrem Şen i ziyaret ettik Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettik ve görevinde başarılar diledik.

Aliağamızın çok kıymetli ve değerli emekli imamlarından Mustafa Göl hocamız partimizi ziyarette bulundu. Kendisine bu ziyaretten dolayı teşekkür ettik.

Aliağa'mızın çok değerli şairlerinden Bekir Kırım kardeşimiz partimize ziyarette bulunarak "Gül Bahçemin Özlemi" isimli şiir kitabını bizlere hediye etti. Kendisine teşekkür ettik, muvaffakiyetler diledik..

Yine Saadet Partisi Aliağa ilçe teşkilatı olarak Aliağa Yemek Evi firmasını ziyaret ettik. Firma sahibi Yaşar Yanık kardeşimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettik, hayırlı kazançlar diledik.."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum