ALP GÜNAY BAYRAK BAŞKANLIĞA ADAY OLDU

CHP Aliağa Gençlik Kolları, yeni başkanını belirlemek için seçime gidiyor.

ALP GÜNAY BAYRAK BAŞKANLIĞA ADAY OLDU
27 Temmuz 2024 - 00:48 - Güncelleme: 27 Temmuz 2024 - 01:03
Yıllardır partinin gençlik kollarında çalışmış olan Alp Günay Bayrak 18 Ağustos tarihinde yapılacak seçimde,Gençlik Kolları Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.Açıklamasında kendisi hakkında bilgilere de yer veren Bayrak şunları söyledi:
"Sayın partililerim kıymetli genç partidaşlarım,
Ben; Alp Günay BAYRAK. Sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. 1995 yılında Aliağa'da doğdum ve büyüdüm. Yüksek öğrenimimi Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulun'da tamamlamış bulunmaktayım. Genç yaşlarımdan itibaren partimizin gençlik kollarında,çeşitli kademelerinde görev aldım ve şu anda gençlik kolları örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim.

Bu süreçte yer aldığım görevlerde, her partidaşımın yaptığı gibi gece gündüz demeden, yılmadan, geri durmadan en ön safta görevimin bilinci ve sorumluluğunda, partımizin ilkeleri doğrultusunda Atatürk'ün izinde bu onurlu mücadeleye devam etmekteyim. Üzülerek söylüyorum ki bu süreçlerde gördüğüm kadarıyla partimizin emekçi ve genç partidaşları bu kadar emeğe, koşuşturmaya rağmen geri planlarda bırakılıyor. Sahada en ön saflarda var gücüyle mücadele edenler, hak ettiği değeri görmüyor. İşte bu durumu düzeltmek, emekçi arkadaşlarımıza hak ettiği değeri verebilmek için genel başkanımız sayın, Özgür ÖZEL'in 'en çok millet vekili olan parti olana kadar seferberlik ilan ediyoruz' sözü doğrultusunda ben, değerli partimin bu zaferi alabilmesi için gereken mücadeleyi başlatabilmek adına Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum.

Ayrıştıran değil birleştirici bir ilke ile yekpare bir beden olup mücadelemize devam edeceğiz, partimizi önce yerelde sonra genelde iktidar yapmak için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. 

Genç arkadaşlarımın desteğini bekliyorum."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum