ALTO YÖNETİMİ "İZMİR İŞ DÜNYASI BULUŞMASI"NA KATILDI

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen “İzmir İş Dünyası Buluşması” programına katılım sağladı.

ALTO YÖNETİMİ "İZMİR İŞ DÜNYASI BULUŞMASI"NA KATILDI
26 Eylül 2024 - 16:25
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda, İzmir’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlar değerlendirilerek, güncel ekonomik gelişmeler ile Orta Vadeli Program’da yer verilen hedefler ve politikalar görüşüldü.

Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Sanayi, ticaret ve tarımsal faaliyetlerde ön plana çıkan, üçüncü büyük şehrimiz İzmir, bulunduğu konum itibarıyla da ciddi turizm ve ihracat potansiyeli taşımaktadır. Önümüzdeki dönemde, sanayi ve lojistik yatırımlarının yanı sıra, demiryolu ve denizyolu başta olmak üzere yapacağımız ulaştırma yatırımları ile İzmir’in merkezi konumunu güçlendirerek ekonomik potansiyelini daha da artırmayı hedefliyoruz. Güçlü Türkiye idealiyle ülkemizin gücüne güç katan, taş üstüne taş koyan İzmirli iş insanlarımızı ekonomimize sağladıkları nitelikli katkılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum