ALİAĞA EĞİTİM-SEN'DEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Covid-19 Nedeniyle yaşanan mağduriyetleri bir nebze giderebilmek amacıyla çeşitli parti, sendika ve STK'ların yardım kampanyaları sürüyor.

Kampanyalar kapsamında Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliği'de yardım paketleri hazırladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aliağa Eğitim-Sen Aliağa Temsilcisi Yalçın Aydın şunları söyledi:
"Tüm dünyayı tehdit eden bu salgın sürecinde Aliağa Eğitimsen  olarak işten çıkartılan yada ekonomik durumu daha kısıtlı olan öğrenci ve velilerimize sendika olarak katkı sunmak istedik .
Eğitim-sen ailesi ; Eğitim öğretimin uygulanması ve tüm öğrencilerimizin eğitim hakkını eşit olarak elde etmesinin teminatı olarak düşüncelerini her platformda dile getirmektedir. Bugün ise yoğun olarak yaşanan işten çıkarmalar yada kapanan işletmelerden dolayı bir çok aile ve öğrencilerimiz mağduriyetini bir nebze olsun giderebilmek,  Onlara görecek güzel günlerimizin var olduğunu  yalnız olmadıklarını hatırlatmak  ve onurlu yüreklerine dokunabilmek için  bu dayanışmayı Aliağa Eğitimsen olarak başlatmış bulunmaktayız. 
Katkı sunan  ve destek veren tüm Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası  üyelerine teşekkür ederim."
                                      

aliağa eğitim-sen yardım destek korona virüsü