ALİAĞA YENİDEN REFAH'TAN SAĞLIK BAKANLIĞINA TEPKİ

Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı, Bayraklı Şehir Hastanesi'nde Burger King açılmasına tepki gösterdi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Eryılmaz, sağlık bakanlığına çağrıda bulunarak şunları söyledi:
"Sağlık bakanlığı ve yetkililerimize duyurulur...
Kendi sosyal medya hesaplarında ve reklamlarında paylaşımlar yapan Amerika menşei Burger King İsrail bayrağını ekleyip kendi logosunu da İsrail bayrak rengi ile değiştirmiştir. Hatta “ekiplerimiz İsrailli askerlere yönelik kahramanlarımıza binlerce yemek bağışına devam etmek için gayretle çalışıyor” diye paylaşımlar yapmıştır. Kahraman İsrail askerlerimiz diye açık açık destek olmuşlardır.
Şimdi soruyorum...
Üstüne üstlük böyle bir dönemde dünyada müslümanlara yapılan işkencelerin haksızlıkların artmış olduğu ve İsrail’in kahraman Filistin halkına uyguladığı vahşetlerin soykırımın ve binlerce müslüman kadınların ailelerin hatta bebeklerin katledildiği böylesi bir dönemde boykot listesinin başlarında gelen Burger King markasının kendi hastanemizde ne işi var...
İzmir/Bayraklı Şehir Hastanesinde açılması planlanan yakında hizmetinizde diye afişleri asılan Amerika menşei Burger King ve türevlerini hiçbir yabancı menşei boykot ürünlerini devlet kurumlarımızda ve hastanelerimizde olmasını istemiyoruz.
Yeniden Refah Partisi Aliağa ilçe başkanı olarak bu kirli elleri derin bir öfke ve şiddetle kınıyorum bu kirli eller hiçbir şekilde kabul edilemez. Bu konunun yakından takipçisi olup vatanımıza ve değerlerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur...
Yeniden refah partisi Aliağa ilçe başkanı Hüseyin Eryılmaz"
 

aliağa