ALİAĞASPOR FK TEKNİK DİREKTÖRLÜK İÇİN HAKAN ŞAPÇI İLE ANLAŞTI

Yeni sezonda profesyonel liglere çıkma hedefiyle çalışmalarına başlayan Aliağaspor FK' da Teknik Direktörlüğe Hakan Şapçı getirildi. Sarı Siyahlı kulüp 47 yaşındaki tecrübeli teknik adamla sözleşme imzaladı.

1973 doğumlu olan yeni Teknik Direktör Hakan Şapçı Manisa BŞB Spor ve Turgutlu Spor’u Bölgesel Amatör Lig’den çıkardı. Utaş Uşak Sporu ise 3. Ligden 2. Lige çıkardı. Tecrübeli teknik adam son olarak bu sezon göreve geldiği yıl Bergama Belediyespor’u da 3.lige çıkarmayı başardı.
ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR; HEDEFİMİZ SÜPER LİG
İmza töreninde konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar futbolculardan, hocamıza, kulüp yönetiminden, taraftarlarımıza kadar herkesin bu sezon hedefin öncelikle 3. Lig ve sonrasında daha üstün başarılara imza atmak var. Hakan hocamız 2020-2021 sezonunda Aliağaspor FK teknik direktörü olarak Aliağa’mızın başarısı için görev yapacak. İnşallah sağlıklı bir sezon geçiririz.” dedi.
TEKNİK DİREKTÖR HAKAN ŞAPÇI: ALİAĞA’YI HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ
Yeni Teknik Direktör Hakan Şapçı’da Aliağa’nın daha üst ligleri hak ettiğini ifade ederek “Aliağa’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçmişte yakaladığımız başarıların bir yenisini, belki de en kıymetlisini yakalamak için buradayız. Ben başta Belediye Başkanımız Serkan Acar beye, Kulüp Başkanımız Kamil Önal beye, Sportif Direktörümüz Burak Akyıldız’a çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
ALİAĞA SPOR FK BAŞKANI KAMİL ÖNAL: ALİAĞAMIZA HAYIRLI OLSUN
Aliağa Spor FK Başkanı Kamil Önal ise Aliağa’nın daha üst liglerde olması gerektiğini ve bu hedeflere ulaşmak için çalışacaklarını söyleyerek “Bugün Aliağa’mız için çok güzel bir gün. Başarılara kavuşmuş ve yeni başarıları hedefleyen bir ismi Teknik Direktörlüğe getirdik. Serkan Acar başkanımızla birlikte kulüp olarak bizim de hedeflerimiz daha üst liglerde olmak, Aliağa’ya layık şekilde daha büyük başarılar yaşamak. Aliağamıza hayırlı olsun.” Dedi.
 
 

aliağa aliağaspor