CEFASINI ALİAĞA ÇEKSİN,SEFASINI IĞDIR SÜRSÜN

SOCAR Türkiye, kurulu bulunduğu Aliağa'da profesyonel ligde mücadele eden futbol takımı varken Iğdır Futbol Kulübü’nün tüm resmi maçlarının forma göğüs sponsoru oldu.

CEFASINI ALİAĞA ÇEKSİN,SEFASINI IĞDIR SÜRSÜN
28 Eylül 2024 - 13:48

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, kulüp yöneticileri ve Iğdır FK futbolcuları katıldı. Yapılan anlaşmaya göre Iğdır Futbol Kulübü tüm resmi maçlarında, formasında SOCAR logosunu taşıyacak.

İmza töreninde konuşan SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, “SOCAR Türkiye olarak, ülkemizde hayata geçirdiğimiz ekonomik yatırımları, toplumsal kalkınma projeleri ve spora verdiğimiz desteklerle taçlandırıyoruz. Bu anlamda Iğdır’ın Futbol Kulübü’nü desteklemek bizim için büyük mutluluk. Bu iş birliğimizin Iğdır’a ve her iki ülkeye hayırlı olmasını diliyor; Iğdır Futbol Kulübü’ne bu sezonki mücadelesinde başarılar temenni ediyorum” dedi.

Aliağalılar Karara Tepki Gösterdi
Anlaşmanın basına yansımasıyla Aliağalılar karara tepki gösterdi. "Aliağa'da profesyonel ligde başarıyla mücadele eden Aliağaspor Futbol Kulübü dururken neden Iğdırspor'a sponsor olunuyor" diye soran vatandaşlar "fabrikaların kirli havasını soluyan biziz, fabrikalara giden tankerlerin bozduğu yolları kullanmak zorunda olan,sağlığını kaybeden biziz ama sponsorluğu kapıp sefa süren Iğdır'dakiler. Böyle saçmalık görmedik" dediler.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum