GENÇLERİ SEÇİM HEYECANI SARDI

CHP Aliağa Gençlik Kolları,yeni başkanını belirlemek için 18 Ağustos tarihinde seçim yapacak.

GENÇLERİ SEÇİM HEYECANI SARDI
31 Temmuz 2024 - 12:36
Parti binasında gerçekleştirilecek seçimde geçtiğimiz hafta Alp Günay Bayrak aday olduğunu açıklamıştı. Bayrak'ın ardından bugün de Muhammed Bal adaylığını açıkladı. Bal'ın açıklaması şöyle:
"Sevgili dostlar, kıymetli yol arkadaşlarım ve çok değerli büyüklerim;
Gecemi gündüzüme katarak, bayrak asıp, afiş yapıştırıp, broşür dağıtarak içine girdiğim, 18 yaşında resmi olarak üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde bütün seçimlerde gece gündüz aktif rol almış bir yoldaşınızım. Tam 10 yıldır partimizin çeşitli kademelerinde görev alarak, sizlerle birlikte aynı hedef uğruna mücadele ettim. Bugün, Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olarak karşınıza çıkmış bulunmaktayım. Bu görev, sadece bir unvan değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve hizmet anlayışıdır. Sizlerin desteği ve güveni ile, gençlik kollarımızı daha ileriye taşıyacak, kararlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Gençlerin enerjisini, dinamizmini ve yaratıcılığını harekete geçirerek, birlikte güçlü ve umut dolu yarınlar inşa edeceğimize olan inancım tamdır. 

Ülkemiz ne zaman çıkmaz sokaklara savrulsa, demokrasiden uzaklaşsa, genç Cumhuriyetimize nefes aldıran partimiz, yine tarihin omuzlarımıza yüklediği ağır sorumluluğun gereğini yerine getirerek, iktidarıyla karanlığı yırtacak ve aydınlığın önünü açacaktır. Elbette kurulduğu günden bu yana partimize güç veren Gençlik Kollarımız da iktidar yürüyüşümüzün en önemli parçası olmaya devam edecektir. 

Yolumuz açık ve aydınlık olsun!Yaşasın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki önemli eseri olan Türkiye Cumhuriyet'i ve Cumhuriyet Halk Partisi!"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum