KADIN CİNAYETLERİNE BİR TEPKİ DE ALİAĞA İYİ PARTİ'DEN

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Deniz Hancı, son günlerde yaşanan kadın cinayetlerine yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

KADIN CİNAYETLERİNE BİR TEPKİ DE ALİAĞA İYİ PARTİ'DEN
07 Ekim 2024 - 17:05
Sokakların katillerle ve hastalıklı zihniyetle dolup taştığını belirten Başkan Hancı, "Maalesef ülke olarak son günlerde art arda yaşadığımız kötü olaylar sebebiyle çok üzgün ve öfkeliyiz." dedi.

Canice cinayet işleyen kötü emelli şahısların adalet karşısında hak ettiği cezayı almadıkça suç makinelerinin her geçen gün arttığını ve cesaretlendiğini aktaran Hancı, "Çocuk istismarcıları, kadın katilleri, madde bağımlıları, kara para tüccarları adalet karşısında hak ettiği cezayı almadıkça, toplum vicdanı bu canilerin hak ettiği cezayı aldığına ikna olmadıkça, suç makineleri daha çok cesaretleniyor ve canilikle her gün sınırları zorluyor." ifadelerini kullandı.

Hancı'nın açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"ADALET İŞLEMİYOR"

Ülkemizde hala yaptırımı olmayan bu suçlar, adalet sistemimizin tam anlamıyla işlemediğini de gözler önüne seriyor. Bizler artık kadının, çocuğun, hayvanın hatta ağacın bile özgür olmasını, yasaların koruyuculuğuna güvenebilmeyi ve korkmadan yaşayacağımız günlere kavuşmayı diliyor, adaletin herkes için tez vakitte tecelli etmesini temenni ediyoruz.

KARARLILIK VURGUSU

İYİ Parti olarak kadın cinayetlerini, çocuk ölümlerini ve şiddetin her türlüsünü bu coğrafyadan kazımak için mücadelemizi sıfır tolerans ilkesi ile kararlılıkla sürdüreceğiz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum