PETROL-İŞ GENEL BAŞKANI AKYÜZ ALİAĞA'YA GELDİ

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz Aliağa'ya gelerek sendikaya bağlı İşyerlerini ziyaret etti.

PETROL-İŞ GENEL BAŞKANI AKYÜZ ALİAĞA'YA GELDİ
22 Ağustos 2024 - 23:58 - Güncelleme: 23 Ağustos 2024 - 00:15
Sendika Genel Başkanı Süleyman Akyüz,Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan ve şube yöneticilerinin eşliğinde Ravago Petrokimya, Petkim Petrokimya, Star Rafinerisi ve Tüpraş İzmir Rafinerisi işyerlerini ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında sendika üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkan Akyüz ve şube yönetimi vergide adalet, 2025 yılında uygulanması planlanan emeklilik bağlanma oranlarının ne oranda çalışanlara yansıyacağı,yine 2025 yılında başlayacak olan toplu sözleşme sürecine dair beklenti ve talepler ile kıdem tazminatı ve son dönemde basında yer alan 'çalışma hayatında esnek ve güvencesiz çalışmayı yaygınlaştıracak' düzenlemeler başta olmak üzere birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Petrol-iş heyeti ziyaretleri tamamladıktan sonra Tüpraş İzmir Rafinerisi Fabrika Müdürü Volkan Demirtaş ve İnsan Kaynakları Müdürü Ersin Ulusoy ile bir toplantı gerçekleştirdi.



 Akyüz ve Şube Yönetimi, Petkim Petrokimya Etilen Fabrikası ve Star Rafinerisi MCB Board Kontrol birimi ziyaretleri sonrasında Petkim ve Star işyerlerinin bağlı olduğu SOCAR Grubu Yönetimi ile de bir araya geldi.

Socar Grubu adına Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı Kanan Mirzayev ve Rafineri ve Petrokimya İş Birimi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Levent Kocagül ile görüşen sendika yöneticileri, ülke ekonomisindeki gelişmeler, üyelerin çalışma koşulları ve yeni dönem sözleşme süreçlerine dair fikir alışverişinde bulundular.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum