PETROL-İŞ'TEN TÜPRAŞ'TAKİ YENİ ÜYELERLE TANIŞMA TOPLANTISI

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi,örgütlü olduğu Tüpraş İzmir Rafinerisi'nde yeni iş başı yapan 61 çalışan ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

PETROL-İŞ'TEN TÜPRAŞ'TAKİ YENİ ÜYELERLE TANIŞMA TOPLANTISI
01 Ekim 2023 - 15:20
Sendikanın Necmettin Giritlioğlu Konferans Salonu'nda Şube Başkanı Hasan Toptan, Şube Başkan Yardımcıları Gökhan Karataş ve Coşkun Tiktaş, Tüpraş İzmir Rafinerisi işyeri baş temsilcisi Çetin Bedel ile Tüpraş işyeri temsilcilerinin bulunduğu toplantıda, yeni iş başı yapanlarla sendika ve çalışma hayatıyla ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Şube Başkanı Hasan Toptan “Öncelikle Petrol-iş ailesine hoşgeldiniz.Mücadele dolu bir tarihe sahip bir sendikaya üye olmanız bizleri ayrı gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Önemli bir Sendikaya üye oldunuz ve önemli bir kurumda işbaşı yaptınız. Emek ekseninde birleşerek, her türlü sorunu ve sıkıntıyı birlikte çözeceğimizi bilmenizi isterim. Hepimize kazasız belasız sağlıklı bir çalışma hayatı diliyorum” diyerek, Sendikamızın öneminden, çalışma koşullarına ve kurallara uymanın öneminden bahsetti.

Başkan Toptan'ın ardından söz alan Şube Başkan Yardımcısı Gökhan Karataş'ta yaptığı konuşmasında “Arkadaşlar Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu olan bir işyerinde işbaşı yaparak,73 yıllık önemli bir geçmişe sahip olan Petrol-iş Sendikasına üye oldunuz. Önemli mülakatlardan ve sınavlardan geçtiniz. Bunun da sizlerin seçilmiş bireyler olduğunuzun en büyük göstergesi olduğunu düşünüyorum. Sendikamız gücünü öncelikle üyesinden alır. Her türlü sıkıntıda ve sorunda öncelik işyeri temsilciliğimiz olmak üzere, kapımız her zaman sizlere açıktır” diyerek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Mali işlerde sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Coşkun Tiktaş ise; Petrol-iş Sendikası üyesi olmanın önemine değinerek “Arkadaşlar sizlerin verdiği güçle yürüyecek ve var olan haklarımızı daha iyi yerlere taşımaya devam edeceğiz. Elbette ki sendikacıların asıl görevi daha iyi çalışma koşulları, daha iyi ücret daha iyi bir yaşamdır. Bugün bu görevi bizler üstlendik, yarın sizler olacaksınız" diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum